Ontspan!
 


Gastenboek

29 berichten op 2 pagina's
Lidy vd Velden
12-06-20 19:31:06
Vanmorgen genoten van een zwangerschapsmassage!
Heerlijk in mijn eigen huiskamer. Joke is een fijn en vriendelijk persoon die je graag thuis ontvangt! Ze straalt rust uit en neemt de tijd voor je.
Een echte aanrader!
L M
04-06-20 09:41:05
Dank je wel Joke voor de heerlijke ontspanningsmassage.
Je bent een prettige. en open persoonlijkheid en gaat zorgvuldig te werk.
Fijn dat je alle tijd voor mij nam. Voor herhaling vatbaar hoor!!
Alle goeds bij jouw werk.
Bas Bas Sesink
20-12-19 11:04:25
Weer 100% genoten van de fantastische massage. Echt een aanrader voor iedereen!
Danny Wintermans
01-11-19 07:04:35
Gisteren echt een super massage gehad. Heerlijk ontspannen in mijn eigen keuken voor de open haard, wat wil een mens nog meer?
Ik kon kiezen uit een paar heerlijke oliën, fijn ontspannen muziekje op en genieten maar.
Ik kreeg dit kado van mijn lieve zus voor mijn verjaardag maar ga dit nog veel vaker doen!
Carolien
14-01-19 18:55:35
heerlijk verwend worden in je eigen huis! alles word netjes neergezet en uitgestald door Joke. Je mag je eigen massageolie kiezen. Een fijn muziekje op de achtergrond maakt het helemaal af. Heerlijke ontspannen massage!
Tamara Netten
16-10-18 18:08:43
Heb vandaag een heerlijke ontspannings massage gehad van joke, het was helemaal super merk nu al duidelijk verschil! Het fijne is dat joke aan huis komt en je dus niet je huis uit hoeft!
Bedankt joke

Groetjes Tamara
Chantal Hendriks
18-06-18 23:17:15
Zojuist van Joke een zwangerschapsmassage gehad. Het was heerlijk, lekker ontspannend met rustgevende muziek. En ideaal in je eigen huis. Je kruipt direct na de massage bed in. Joke weet wat ze doet en je voelt je direct vertrouwd. Je bent zeker nog een keer welkom!
Bedankt :)
Ine Van der Heijden
18-06-18 23:14:45
Het is fantastisch dat Joke in je eigen woonkamer komt!
Ze heeft daarbij werkelijk álles bij zich, van een comfortabele, stevige massagebank, tot heerlijke zachte handdoeken, lekker ruikende olie tot aan rustgevende muziek!
Joke stemt goed af wat je nodig hebt, en wisselt relax massage af met stevig doorpakken op de probleemzone's, die ze feilloos weet te vinden. Ook qua persoonlijkheid is ze erg prettig. Ze is gezellig, vriendelijk en warm in het gesprek, en tijdens de massage is ze rustgevend en attent op wat er op dat moment nodig is.
Na de eerste keer heb ik besloten om een abonnement te nemen, omdat ik voel hoe goed het me doet, zowel qua ontspanning, als qua behandeling van mijn probleemzones. Het is daarbij, met mijn drukke baan, een extra cadeautje dat Joke bij mij thuis komt, zodat ik er niet voor van huis hoef. En vooral ook dat ik na de massage in mijn eigen omgeving rustig kan nagenieten.
Kortom: een aanrader!!
Angelique Damen
01-06-18 14:22:52
Dankjewel Joke voor de heerlijk ontspannende massage. De lastige plekken heb je goed onderhanden genomen. Ik heb er van genoten en voel me nu helemaal zen... Tot de volgende keer! Angelique
Eefje Geurts
11-05-18 17:21:18
Vandaag een heerlijke massage gehad van Joke, heerlijk in eigen huis! Het was erg fijn, professioneel, ontspannend maar pakt ook de probleemgebieden goed aan. Ze weet wat ze doet! Je mag absoluut nog een keertje langskomen, Joke! Groetjes van de 4 meiden uit Herten!
Brigitte Hompes
04-05-18 17:57:25
dankjewel lieve Joke voor de heerlijke massage die we (Daniëlle en ik )vandaag hebben gekregen !!!
echt SUPER !!!
een aanrader voor iedereen!
Heidi Manders
15-11-17 22:34:37
Enjoyed a relaxing massage from Ontspan Massages and i can tell you Joke is a kind, warm and positive personallity, but on top of that an outstanding profesional in her speciality.. It is nice that she comes to your home and you dont need to travel. You can jump on your cough right after a relaxing massage. For me it was a combination of relaxing and finding the bottlenecks in my back, shoulder and neck muscles. Within a view minutes Joke finds these bottlenecks and knows how to handle them. That in combination of the relax massage is wonderfull. You feel relax and reborn! If you want to be kind to yourself... find her website. Her massages are the best gift to yourself, but also a fantastic gift to others. Because we all deserve to have a good treatment off the body and the soul. And a massage from ontspan massages is 100% a gift that you want to have or give away ones in a while. It even helps you to just let go of your (every day) stress and worries and just feel in peace again. And just like me you will turn out to be a regular customer. Thank you sooo much Joke Hendriks
Jeffrey Vermeulen
15-07-17 15:38:54
Op zoek naar een geschikt cadeau voor mijn vriendin, kwam ik via WowDeal terecht bij de Ontspan Massages van Joke. Wij hebben een hele goede duo-massage mogen ontvangen van haar. Het is super fijn dat Joke aan huis komt masseren. Ze komt erg professioneel over en geeft buiten de ontspanningsmassage ook voldoende aandacht aan probleemgebieden. Dit is een echte aanrader!
Peggy Schrurs
13-07-17 22:38:32
Vanavond een ontspannende duo massage gehad. Heerlijk relaxed met een lekker muziekje op de achtergrond. Zeker voor herhaling vatbaar en super fijn om lekker thuis te zijn!
Maya van Oers
05-07-17 23:47:23
Heerlijke massage van Joke gehad, ik heb al vaker massages gehad maar dit was veruit de beste massage!! Het is heel fijn dat joke bij je thuis komt masseren, je hebt geen oppas nodig en na de massage kun je lekker in je pyjama op de bank gaan liggen. Joke heeft het in de vingers en is 200% aan te raden!
Elvera Nien
30-06-17 20:37:06
Wat een luxe ... een massage in je eigen huis! Beter kan het weekend niet beginnen. Ik heb best veel massages gehad de afgelopen jaren. Die van Joke was echt heel fijn! Ze neemt alle tijd, begint heel rustig en pakt door waar het nodig is. Je mag zelf een keuze maken uit een aantal oliën en er wordt een heerlijk ontspanningsmuziekje aangezet.
Ik heb er echt enorm van genoten en kan het iedereen aanraden. Daarna lekker even dutje gedaan op de bank.
Dankjewel lieve Joke, zeker tot een volgende keer!
Samantha van der Vorst
30-06-17 15:48:38
Vandaag een zwangerschaps massage mogen ontvangen! Hier heerlijk van genoten en helemaal zen. Joke is een lieve vrouw die vakkundig weet hoe te masseren en iemand te laten ontspannen. Daarbij heerlijk dat je gewoon na de massage in je badjas op de bank kan ploffen en verder kan relaxen. Zeker een aanrader voor iedereen die het lichaam even wilt verwennen!! Een dikke pluim met een 10!!
Dianne Van Vijfeijken
26-06-17 19:41:56
Net heerlijke ontspanningsmassage gehad. Hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Is een echte aanrader. Staat een lieve vriendelijke dame voor de deur. Ze heeft alles bij ik heb alleen maar hoeven te genieten. En dat was geen moeite want ze is echt heel goed. Bedankt.
Yolanda Reintjes
15-06-17 18:37:46
Laatst een heerlijke massage gehad van Joke. Ik voelde echt t verschil van er voor en er na. Ze is een gezellige vrouw en ze komt professioneel over. Ook echt een voordeel om dit in je eigen huis te kunnen doen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader dus.
Caatje van Kollenburg
07-06-17 13:27:09
Van mijn 2zonen een moederdag-actie-bon gehad voor een massage van een uur. En ondanks een ijverig kwetterende vogel(die was denk ik jaloers) een heerlijk ontspannende massage gehad van Joke. Zeker voor herhaling vatbaar!Het was HEERLIJK! En dat in je eigen huiskamer....
Tonen: 5  10   20