Ontspan!
 

Veel gestelde vragen

Hoever van tevoren moet ik een massage reserveren? 
Dit verschilt, je kunt het altijd proberen, misschien heb ik op korte termijn nog plek. Op feestdagen en weekenden is het verstandig tijdig te reserveren. 

Hoe kan ik zien welke massage bij mij past?
Onder het kopje ‘massageaanbod’ kunt u wel zien waar de verschillende massages zich op toespitsen. U zult lezen dat er niet een methode is om een probleem op te lossen. U kunt door verschillende manieren op hetzelfde resultaat uitkomen. Het gaat er om dat de massage die u uitkiest u ook echt aanstaat en dat u zich op uw gemak voelt bij mij.

Wat heeft de masseuse allemaal bij zich? 
Een massagetafel, hoofdsteun, enkel/kniekussen, facecovers voor hygiëne, handdoeken, laken, olie, handgel, muziek. Bij Hotstone: stoneheater en stenen. 

Is het mogelijk om achteraf te betalen? 
Nee, voor particulieren niet. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om via een factuur te betalen. 

Wat moet ik zelf voorbereiden?
Zo min mogelijk want je gaat lekker ontspannen! Zorg wel dat je gedoucht bent. Het is prettig als de ruimte waar de massage wordt gegeven warm genoeg is voor je (21 - 24 graden celsius). Er dient een plek van 3 bij 3 meter beschikbaar te zijn voor de massagetafel. De masseuse heeft ruimte nodig om er om heen te kunnen bewegen. Bij Hotstone massage gelieve een tafeltje (1 x 1 m) en een stopcontact in de buurt.

Is het mogelijk om een erotische massage te bestellen? 
Nee! Bij een poging tot seksuele toenadering ben ik verplicht hiervan aangifte te doen bij de politie.

Kan ik een massage van 30 min krijgen? 
Ja, mits je postcode 5591 betreft. Daarbuiten is het niet mogelijk en is de minimale massagetijd voor particulieren 60 minuten.

 
E-mailen
Bellen
Instagram